Dierenbescherming

Productspecificaties

De Dierenbescherming heeft als ideaal dat de mens in de samenleving duurzame invulling geeft aan welzijn, gezondheid en integriteit van ieder dier. De Dierenbescherming beschermt dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving.

Als een dier zwervend of gewond is, rijdt de dierenambulance uit voor (acute) hulp. De vrijwilligers verlenen eerste hulp en brengen het dier naar een dierenarts. Als niet bekend is wie het baasje is, gaat het dier naar één van de 38 asielen. De Dierenbescherming verzorgt de dieren liefdevol en zoeken een nieuwe baas voor ze.

De Dierenbescherming redt jaarlijks tienduizenden dieren uit benarde posities. Hier kunt u ook uw steentje aan bijdragen!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.dierenbescherming.nl

Uw donatie

Wij zijn erg blij met uw eventuele donatie aan het goede doel. Daarom zal het volledige bedrag dat u doneert worden overgemaakt en worden er geen administratiekosten of andere kosten in rekening gebracht voor het verwerken van uw donatie. De donatie wordt vanuit de naam van de Belastingdienst overgemaakt. U ontvangt dus geen persoonlijke bedankbrief van het goede doel. De orderbevestiging dient als bewijs van uw schenking. De Belastingdienst ontvangt een bewijs van betaling van uw donatie. Zo weet u zeker dat uw donatie goed terecht komt!