Artsen zonder Grenzen

Productspecificaties

Artsen zonder Grenzen verleent medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen. Van basiszorg (zorg waarvoor we in Nederland naar de huisarts kunnen gaan), specialistische zorg in een ziekenhuis, psychologische zorg tot acute noodhulp na een natuurramp of in een oorlogssituatie. AzG behandelt mensen in klinieken, veldhospitalen en ziekenhuizen.

Wat we ook doen: preventieve zorg, zoals voorlichting en het geven van inentingen. En we zorgen voor veilig water en hygiënische voorzieningen om mensen te beschermen tegen door water overgebrachte ziekten. Wij maken onacceptabele situaties wereldkundig en roepen overheden, instanties, andere organisaties of sleutelpersonen op in actie te komen. Zodat die mensen die onrecht wordt aangedaan, de hulp krijgen die zij nodig hebben.

 Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.artsenzondergrenzen.nl.

Uw donatie

Wij zijn erg blij met uw eventuele donatie aan het goede doel. Daarom zal het volledige bedrag dat u doneert worden overgemaakt en worden er geen administratiekosten of andere kosten in rekening gebracht voor het verwerken van uw donatie. De donatie wordt vanuit de naam van de Belastingdienst overgemaakt. U ontvangt dus geen persoonlijke bedankbrief van het goede doel. De orderbevestiging dient als bewijs van uw schenking. De Belastingdienst ontvangt een bewijs van betaling van uw donatie. Zo weet u zeker dat uw donatie goed terecht komt!