Gefeliciteerd! U bent de trotse bezitter van de YG-cadeaukaart.

Deze cadeaukaart kunt u besteden in meerdere (e-) winkels en is onbeperkt geldig*.

Om het voor u iets makkelijker te maken hebben wij een lijst samengesteld met de populairste bestedingsmogelijkheden. Deze vindt u op deze pagina onder vermelding van ‘YG cadeaukaart inwisselmogelijkheden’.

Graag wensen wij u heel veel plezier met de besteding van uw cadeaukaart!

P.S. U kunt uw cadeaukaart natuurlijk ook op www.voorjou.nl besteden. In het afrekenproces kiest u voor betaalmethode ‘YourGift’ en vult hier de cadeaukaartcode in die op uw cadeaukaart staat.

* Zie de FAQ voor de wettelijke en praktijkgerichte toelichting op onbeperkt geldige cadeaukaarten.

Check hier uw saldo

YG Cadeaukaart inwisselmogelijkheden

U kunt uw YG cadeaukaart inwisselen op deze website (voorjou.nl) en inwisselen voor vele cadeaukaarten, bijzondere cadeaus, goede doelen of een traditioneel kerst/verrassingspakket! Wij hebben meer dan 1.500 cadeaus voor u geselecteerd! Mocht u uw cadeaukaart in de winkel willen besteden, is dat natuurlijk ook mogelijk. Hieronder zijn alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht. U kunt via de kaart zoeken naar fysieke inwisselpunten bij u in de buurt. Veel plezier!

Meest gestelde vragen

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De cadeaukaart is onbeperkt geldig. In praktijk betekent dit dat de YG kaart vanaf de activatie datum 27 maanden onbeperkt te besteden is. Daarna zal per kwartaal € 1,05 van de kaartwaarde worden afgewaardeerd.

Hoe werkt de YG kaart?

U kunt via de saldochecker het huidige saldo zien wat op de kaart staat. Bij ‘YG Cadeaukaart inwisselmogelijkheden’ staan de meest populaire deelnemende winkels en webshops vermeld. Met de YG kaart kunt u op o.a. www.voorjou.nl cadeaukaarten bestellen voor populaire winkelketens. In sommige gevallen kunt u ook met uw cadeaukaart in de desbetreffende winkel afrekenen. Dit wordt duidelijk vermeld in deze lijst. Indien u de cadeaukaart wilt besteden op www.voorjou.nl kunt u aan het einde voor de betaalmethode ‘cadeaukaarten’ kiezen. Hier vult u de gegevens in die op de achterzijde van uw cadeaukaart staan.

Ik kan niet afrekenen met mijn cadeaukaart. En nu?

U kunt ons voor vragen telefonisch (076-3032535) of per e-mail (klantenservice@voorjou.nl) bereiken.

Mijn vraag staat er niet bij.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op. T: 076-303 25 35 / M: klantenservice@voorjou.nl

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Bij ‘YG Cadeaukaart inwisselmogelijkheden’ kunt u zien waar de cadeaukaart te besteden is.

Wat is het saldo/tegoed op mijn cadeaukaart?

U kunt uw saldo checken d.m.v de saldochecker op de website.